Terugblik op mijn eerste jaar bij OrangeOnly

Ik ben Sohaib Mahmood, Junior Finance Consultant bij OrangeOnly. Een tijdje geleden schreef ik een blog over de werk/studie combinatie die ik volg bij OrangeOnly en Nyenrode Business Universiteit. Ik werk nu meer dan een half jaar op een opdracht in Amsterdam en ik heb in de tussentijd veel ontwikkeling gemaakt op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Uiteraard volg ik hiernaast ook nog het traineeship (de Colour Journey), dus het leek mij een goed moment om terug te blikken op mijn eerste jaar bij OrangeOnly.

Mijn huidige opdracht is een uitdaging en daarom ook ontzettend leerzaam. Het is een wat kleinschaligere organisatie, maar met veel impact in de markt. Daarnaast is er binnen dit bedrijf een familiecultuur met veel internationale werknemers. Ik voel mij onderdeel van een fijn team van gedreven mensen en ben trots om voor een organisatie als deze te mogen werken. Tijdens de opdracht heb ik de Finance afdeling op veel verschillende manieren kunnen ondersteunen, waardoor ik in een korte tijd veel kennis heb opgedaan over allerlei processen. Naast het werk hecht het bedrijf veel waarde aan gezelligheid en inclusie, zo hebben we recent de kick-off 2023, het grote IT-kartevenement en een datacenter tour gehad.

Verder gaat het ook goed met mijn studie en het traineeship. Ik ben trots om te kunnen zeggen dat ik tot nu toe alle vakken van de Master en het eerste jaar van het traineeship met succes heb afgerond. De combinatie tussen werk en studie is soms uitdagend, maar ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om mijn kennis en vaardigheden op beide vlakken te vergroten. Ik ben er namelijk sterk van overtuigd dat alle investeringen die ik nu maak ons op termijn veel zullen opleveren.

Bedankt voor het lezen van mijn ervaringen en belevenissen tot nu toe. Ik hoop dat je een goed beeld hebt gekregen van mijn avonturen bij OrangeOnly. Ik ben benieuwd naar de toekomst en kijk vol spanning uit naar wat er nog meer op mijn pad komt.

 

You are your only limit
Your future starts here!