Ons traineeship

You are your Only limit!

OrangeOnly is dé plek voor de (door)start van leergierige Young Finance Consultants. Wat maakt onze Color Journey zo uniek? De ontwikkeling van onze mensen staat centraal. In een periode van 6 jaar faciliteren we een volledig programma, bestaande uit het traineeship (3 jaar), masterclasses, permanente persoonijke coaching, inhoudelijke begeleiding en externe post master opleidingen (3 jaar).

 

Bekijk onze mouseover voor meer informatie!

Competenties

Het ontwikkelen van competenties is bij onze Colour Journey van groot belang. Bij OrangeOnly krijg je trainingen om verschillende vaardigheden optimaal te ontwikkelen. Hieronder vallen tevens masterclasses met onderwerpen die tijdens je studie (misschien) niet aan bod zijn gekomen, maar zeker van belang zijn bij de werkzaamheden van een Young Finance Consultant. 

Persoonlijke coach

Tijdens de Colour Journey sta je er nooit alleen voor. Je krijgt een professionele persoonlijke coach toegewezen. Deze coach helpt jou om jezelf op het persoonlijke vlak optimaal te ontwikkelen! Daarnaast heb je de beschikking over de kennis en kunde van een ervaren Senior Finance Consultant van het zusterbedrijf YellowFinance. Deze laatste kan met jou sparren over je werkzaamheden bij één van de opdrachtgevers.

Masterclasses

Your Only limit is your mind! Bij OrangeOnly willen we helpen om het optimale resultaat te behalen. Hiervoor hebben wij verschillende masterclasses ontwikkeld die specifiek van belang zijn voor Young Finance Consultants. In de collegebanken heb je veel vakken voorbij zien komen maar ben je in staat om het totale financiële plaatje inclusief alle processen en stromen van een bedrijf of organisatie te overzien? Waarschijnlijk nog niet. Wij gaan er voor zorgen dat je inzicht krijgt in de totale planning- en controlcyclus van bedrijven zodat je de ins en outs van finance gaat begrijpen. Dit doen we in veel verschillende en diverse modules. We leiden je in drie jaar op tot het niveau van junior controller en na zes jaar bevind je je op het niveau van een allround finance professional en kun je bijvoorbeeld de rol van business controller oppakken.

Coach: Dorette Vonk
Coach: Dorette Vonk
Coach: Rianne Bosecke
Coach: Rianne Bosecke

Externe post master opleidingen

Wil jij jouw kennis uitbreiden met een RC- of MBA-opleiding? Na het afronden van de Colour Journey bestaat de mogelijkheid om een Post Master Opleiding te volgen aan een universiteit naar keuze.

Wil je meer informatie over onze Colour Journey? Bekijk wat we in het eerste jaar, tweede jaar en derde jaar op het programma hebben staan!

 

Join us!

You are your only limit
Join us