Jaar 2: Color confession

Na het closing weekend van jaar 1, ben je klaar voor het tweede jaar van de Color Journey. In dit jaar ga je kleur bekennen, oftewel color confession. Zien anderen jou hetzelfde als hoe jij jezelf ziet? Met behulp van verschillende trainingen krijg je een beter idee van het beeld dat anderen van jou hebben; een belangrijke factor voor jouw succes!

Collectieve & interactieve intervisies

Tijdens het tweede jaar zijn er verschillende collectieve intervisies. Tijdens deze intervisies ga je actief met de andere tweedejaars Young Finance Consultants bespreken waar jullie tegenaan lopen op de werkvloer en in je persoonlijke ontwikkeling. Wat zijn de grootste uitdagingen? Wat gaat er goed? En wat gaat er juist mis? Door samen ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren, kom je tot het beste resultaat!

Masterclasses

In het tweede jaar sluiten we de ins & outs rondom de planning- & controlcyclus af. Met deze bagage op zak is het tijd voor een verdere verdieping in de beoordeling van verschillende business cases. Hier zullen verschillende theorieën en methodieken de revue passeren. Uiteraard worden de trainingen verzorgd door vakspecialisten.

Professional Personal coaching

In het eerste jaar heb je een band opgebouwd met je persoonlijke coach. Jullie hebben elkaar ondertussen goed leren kennen. Uiteraard geven we hier een vervolg aan in jaar twee. Met betrekking tot je inhoudelijke ontwikkelingen evalueren we welke senior consultant van YellowFinance het beste past bij jouw ambities en inhoudelijke uitdagingen.

Heb je het tweede jaar van de Color Journey afgerond? Dan ben jij klaar voor jaar 3!

 

Ons traineeship

You are your only limit
Join us