RC-Traject bij Nyenrode gecombineerd met opdrachten bij OrangeOnly

Ik ben Sohaib Mahmood, 21 jaar, afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en ik ga het avontuur met OrangeOnly aan.

Tijdens mijn Bachelor in Economie en Bedrijfseconomie kwam ik er achter dat Finance het vakgebied was waarin ik mij wilde specialiseren, bovendien heb ik altijd al een passie gehad voor cijfers. Aan de ene kant vond ik accountancy erg interessant, maar aan de andere kant wilde ik iets met cijfers kunnen doen in plaats van controlerend werken. Deze gedachte leidde mij al vrij snel naar het vakgebied van controlling. Samen met mijn ambitie om tot het uiterste te gaan heb ik voor mijzelf besloten dat ik Register Controller (RC) wilde worden.

Dit is voor mij een redelijk eenvoudige keuze geweest, omdat ik een studie altijd heb gezien als een investering in mijzelf. Na Alex Buis van OrangeOnly gesproken te hebben bleek dit precies te zijn wat ik zocht en inmiddels ben ik al 3 maanden in dienst en zit ik in het 2e studieblok bij de Nyenrode Business Universiteit.

Mijn week bestaat uit 4 werkdagen en ongeveer 2 studiedagen. Op dit moment werk ik bij twee organisaties, een Big Four accountantskantoor en intern bij een grote IT-projectorganisatie. Dit zorgt voor afwisseling in mijn werkveld, waar ik weer veel van leer. Hiernaast volg ik natuurlijk ook het traineeship met alle masterclasses en coaching, wat bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. De combinatie werk-studie gaat voor mij op dit moment goed. Ik moet eerlijk zeggen dat dit in het begin was lastiger was. Voor mij was de oplossing om tijdig te plannen, ik studeer nu elke dag een beetje zodat ik sommige avonden en in de weekenden genoeg tijd over houd om te sporten of om leuke dingen te doen met vrienden of familie. Natuurlijk zijn er ook drukkere weken die volgepland staan met opdrachten en tentamens, maar ik heb gemerkt dat OrangeOnly erg flexibel is en mij ondersteunt waar ik dit nodig heb.

Uiteindelijk ging het voor mij om het vinden van een juiste balans tussen alle activiteiten. Nu ik dat gevonden heb ben ik zeer tevreden en klaar voor de toekomst.

 

'An Investment in knowledge pays the best interest' - Benjamin Franklin

Verplicht veld
You are your only limit
Join us