Jaar 1: Your true colors

Het eerste jaar van OrangeOnly draait volledig om het ontdekken van jezelf; waar liggen je kwaliteiten en krachten, oftewel: Your true colors'. Je leert je te onderscheiden met een uitgesproken mening, want: Only you can make a difference!

Kick-off weekend

Jouw eerste jaar bij OrangeOnly gaat van start met een kick-off weekend! In dit weekend leer je de andere Young Finance Consultants met wie je het avontuur de komende jaren aangaat beter kennen. Dit doen we niet in huis of om de hoek, maar op een mooie locatie in het buitenland!

Trainingen

Gedurende het jaar worden er verschillende trainingen aangeboden die je helpen om jouw kernwaarden te vinden. Zo begin je het jaar met een training over jouw eigen kleuren en een training over kernkwaliteiten. Later in het jaar volgt er nog een training over rationale denkkracht en een training waarbij je jezelf leert profileren.

Masterclasses

De trainingen, gericht op je persoonlijke ontwikkeling, wisselen we af met masterclasses. In het eerste jaar van het traineeship besteden we aandacht aan modules die bijdragen aan het inzicht in de volledige planning- en controlcyclus van een bedrijf. Het komt er op neer dat je de financiële stromen binnen een organisatie leert begrijpen. De verschillende vakken van je opleiding komen zo organisch bij elkaar en je leert onderlinge verbanden leggen. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van data analytics, business intelligence, artificial intelligence en robotics (RPA). Voor alle trainingen nodigen we docenten uit die ieder expert zijn op hun eigen vakgebied.

Professional personal coaching

Tijdens het hele eerste jaar wordt je bijgestaan door een professionele persoonlijke coach waarmee je regelmatig één op één gesprekken hebt. Daarnaast word je inhoudelijk bijgestaan door een senior consultant van ons zusterbedrijf YellowFinance. Deze consultant kan jou persoonlijk advies geven tijdens je werkzaamheden voor één van de opdrachten en is beschikbaar voor hulp bij uitdagende finance vraagstukken.

Closing weekend

Na de trainingen uit het eerste jaar te hebben geabsorbeerd, wordt dit jaar feestelijk afgesloten met een closing party! Tijdens dit weekend vertrekken we weer met alle Young Finance Consultants naar een mooie locatie in het buitenland. Dit weekend wordt er gevierd wat jij allemaal in één jaar tijd bereikt hebt en ontvang je jouw eigen personal magazine, waar je alles nog eens rustig in kunt nalezen. Na dit weekend ben jij helemaal klaar voor jaar twee!

 

Ons traineeship

You are your only limit
Your future starts here!