Jaar 3: Connecting colors

Nadat je het eerste en tweede jaar bij OrangeOnly hebt afgerond, begin je aan jaar 3: Connecting colors. Het derde jaar van de Color Journey staat volledig in het teken van de invloed die jij kunt uitoefenen op en in een organisatie. Deze invloed is gebaseerd op de inzichten uit de eerdere jaren. Only you can make the difference!

Kick-off weekend

Het derde en afsluitende jaar van jouw Color Journey moet wederom een memorabel jaar worden. Daarom gaat ook dit jaar van start met een kick-off weekend! Uiteraard ga je weer met je peers naar een mooie locatie in het buitenland.

Trainingen

De trainingen in dit jaar richten zich op het optimaliseren van jouw invloed. Hoe kun je het beste bijdragen aan een organisatie? Hoe voer je je invloed het effectiefst uit? En hoe maak juist jij een verschil voor en in een organisatie? Het jaar start met een training over beïnvloeding en effectiviteit gevolgd door een training waarin je jouw adviesvaardigheden verder ontwikkelt. Later in het jaar komt jouw leiderschap aan bod. Het jaar sluit je af met een belangrijke training over netwerken. Geen old-boys-network maar een organische manier van relaties onderhouden waar je de rest van je leven profijt en plezier van zult hebben.

Masterclasses

Nu je al behoorlijk wat inhoudelijke bagage hebt en de nodige zaken in de praktijk hebt gezien wordt het tijd om aandacht te besteden aan specials. Hierbij kun je onder andere denken aan vakinhoudelijk onderwerpen als compliance, restructuring en M&A maar ook aan het toepassen van methodieken als agile, scrum en design thinking. En wie kunnen dat beter overbrengen dan de pure specialisten op dit gebied.

Professional Personal coaching

Uiteraard zetten we de interactie met je professionele persoonlijke coach voort. Op basis van jouw interessegebieden kijken we welke senior consultant van YellowFinance het beste hierop aansluit.

Closing weekend

Na deze drie intensieve jaren is het wel weer tijd voor een feestje. We laten alles nog eens bezinken op een mooie locatie in het buitenland. Met alle kennis en kunde die je de afgelopen jaren verzameld hebt, mag je jezelf gerust een ervaren assistent controller noemen. Daar heffen we gezamenlijk het glas op.

 

Ons traineeship

 

 

You only fail when you stop trying
Join us