Bij OrangeOnly ontwikkelen tot Business Controller

Ik ben Erik Vonk, 27 jaar en afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het voltooien van de studie Finance & Control heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan als Analyse & Control medewerker. Toen ik vervolgens in contact kwam met Alex Buis van OrangeOnly ben ik enthousiast geraakt en heb ik de keuze gemaakt om mijn loopbaan te vervolgen in de detachering.

Als doorstarter ben ik in maart 2021 begonnen aan twee verschillende opdrachten voor particuliere zorginstellingen in Amsterdam. Tijdens deze uitdagende opdrachten focus ik mij bij de ene instelling op de doorontwikkeling in Business Intelligence, waar ik mij 1 dag per week mee bezig houd. Mijn overige werkdagen ben ik werkzaam bij de andere instelling als junior business controller. Hier werk ik ook veel aan projecten en houd ik mij bezig met procesoptimalisatie. Hierbij pas ik kennis toe die ik heb opgedaan tijdens de studie en mijn eerdere werkervaring. De combinatie zorgt voor veel afwisseling in de werkzaamheden en een vliegende doorstart van mijn ontwikkeling.

Naast deze opdrachten is er bij OrangeOnly veel aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik coaches toegewezen gekregen die ondersteuning bieden en in april 2022 gaan wij officieel van start met de 3 jaar durende traineeship, ook wel de colour journey genoemd. Met mijn gezellige en enthousiaste collega’s zijn wij overigens al begonnen met het volgen van verschillende masterclasses die aangeboden worden door OrangeOnly.

Met de combinatie van werkervaring en het traineeship wil ik mij door ontwikkelen tot business controller.

You only fail when you stop trying
Join us