Nieuwe kansen krijgen bij OrangeOnly

Tijdens mijn studie Commerciële Economie aan Windesheim Zwolle heb ik veel nagedacht over de vraag: “Wat wil ik na mijn studie doen?”. Deze vraag is voor veel mensen moeilijk te beantwoorden, zeker wanneer je nog aan het begin van je loopbaan staat. Tijdens mijn studie wist ik eigenlijk al dat de commerciële wereld niet iets is waar ik mij verder in wilde ontwikkelen. Door toeval heb ik iemand ontmoet die mij een hint gaf dat ik de financiële wereld wellicht interessanter zou vinden. Deze hint kreeg ik in het derde jaar van mijn studie maar ik vond het zonde om al die jaren weg te gooien door op dat moment te stoppen. Ik heb toen besloten om na afloop van deze studie mezelf om te scholen richting de financiële branche.

Na de afronding van mijn studie wilde ik eerst een tussenjaar nemen om te gaan reizen en na te denken over hoe ik mijn vervolgstudie op zou pakken. Helaas heb ik door de uitbraak van corona uiteindelijk niet kunnen reizen, maar tijdens dat jaar heb ik wel Alex Buis ontmoet. Een bekende heeft mij, tijdens een netwerk borrel, geïntroduceerd bij OrangeOnly.

Tijdens het sollicitatiegesprek met Alex heb ik mijn verhaal gedaan en mijn situatie uitgelegd. Alex heeft toen uitgelegd dat OrangeOnly de mogelijkheid biedt om tijdens je werk ook een externe studie te volgen. Na een succesvol gesprek heeft Alex gezorgd voor een opdracht waar ik kon starten. Bij deze opdrachtgever heb ik veel werkervaring opgedaan en ook ben ik in deze periode begonnen aan de deeltijdstudie Accountancy & Control aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Voornamelijk de combinatie werken en studeren was in het begin erg wennen voor mij. Ik ben dankbaar voor de kans die ik gekregen heb. Niet alleen omdat ik een studie heb mogen oppakken in een nieuwe richting, maar ook voor de vaardigheden die ik heb kunnen ontwikkelen op mijn eerste opdracht.

You are your only limit
Join us