Een overstap maken van OrangeOnly naar BlueOn

Ik ben Raven Hendriksen, 24 jaar en heb gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens het afronden van mijn bachelor merkte ik dat het tijd was voor mij om wat te gaan doen in het werkveld. Maar toen kwam de vraag: “wat past er bij mij?”. Via Nyenrode kwam ik terecht bij OrangeOnly. Mijn idee was om het RC-traject te combineren met een baan als controlling consultant. Echter, ik had geen idee of dit wat voor mij zou zijn, dus ben ik allereerst begonnen met werken om te kijken of het controlling vak wat voor mij is. 

Toen ik bij Orange begon hebben ze me niet alleen geholpen met de eerste meters op de arbeidsmarkt. Ze gaven mij ook een grotere auto zodat ik mijn passie, watersport, overal kan beoefenen. Iets waarvoor ik hen erg dankbaar ben. 

Een half jaar later, 3 opdrachten en een hoop kilometers op het water verder, trok ik mijn conclusie: Finance, dat is geen vak voor mij. Ik besloot het gesprek aan te gaan met Alex (oprichter OrangeOnly) om te kijken wat er mogelijk was. Samen kwamen we op het idee om te kijken of het werk van BlueOn (een andere kleur binnen de United Colors Group) beter bij mij past. Zo gezegd, zo gedaan! 

BlueOn is een startup in de Finance Executive Search. Spannend…? Ja! Uitdagend…?? Zeker! Maar dat is waar ik naar op zoek ben. De verkenningsfase zit er bijna op en binnenkort zal ik de overstap naar Blue definitief gaan maken. Inmiddels kom ik met veel plezier naar mijn werk. Ik begin mijn draai in de organisatie te vinden en heb het ontzettend naar mijn zin. De United Colors Group heeft mij geholpen door mij kansen en mogelijkheden te bieden. Daardoor heb ik nu het gevoel dat ik het juiste pad bewandel wat betreft mijn loopbaan. 

Bedankt voor de kansen, de mogelijkheden en de hulp bij het vinden van mijn pad. We gaan er de komende jaren wat moois van maken!

Only dead fish go with the flow
Join us